Romeo Catalin - fotograf

Salutare, numele meu este Romeo Catalin, m-am nascut ın Onești, iar acum locuiesc în Ploiesti, cu o experiența în fotografie de peste 15 ani.

Exceptand fotografia, care este pe primul loc ın preferintele mele, ımi place ın mod special sa calatoresc, sa cunosc oameni si locatii noi, sa descopar frumusetea obiceiurilor si a peisajelor. Imi place sa privesc cerul, sa admir natura, rasaritul, apusul, cerul ınstelat, soarele, luna, elemente care se regasesc ıntotdeauna ın fotografiile mele.

Imi place sa fotografiez ın general cam orice ımi capteaza atentia, indiferent de camera foto pe care o am asupra mea. Am ınceput cu fotografia de peisaj ınca de pe vremea filmului foto. Am abordat pana ın prezent aproape toate tipurile de fotografie. Sunt un autodidact si ımi place sa ınvat tot timpul, astfel ca mi-am propus pentru viitorul apropiat sa ma implic mai mult si ın fotografia de studio, fashion, concept, corporate si de produs. In ultimii 9 ani m-am specializat ın a fotografia oameni fiindca ei ne pot transmite mult mai multe stari decat alte tipuri de fotografie.

Imi plac fotografiile naturale fara prea multe elemente fortate. Imi place sa scot ın evidenta momentele fericite ale vietii dar si emotia care sta la baza acestora. Ma consider mai degraba un fotoreporter de eveniment pentru ca ın imaginile pe care le surprind (cele mai multe fiind instantanee) ıncerc sa redau cat mai mult din atmosfera, unicitatea, emotia si bucuria zilei, ıncerc sa transpun ın imagine ceea ce un bun narator ar spune ın cuvinte. In fotografia mea ıncerc sa ferec pentru eternitate momente unice din viata, ipostaze care ın mod normal dureaza o clipa, dar care pot fi imortalizate ıntr-o fotografie. Eu nu creez o poveste ci doar redau povestea voastra ın fotoreportajul meu ıncercand sa o surprind ın cea mai buna lumina, din cel mai bun unghi. Toate acestea decurg natural, fara a fi un factor ın plus de stres ci dimpotriva ıncercand sa va fiu un complice discret, dar activ, caruia nu-i scapa nici un amanunt, nici un zambet, nici o lacrima de bucurie!

Daca randurile scrise de catre un om pentru care fotografia de eveniment este cea mai mare pasiune nu v-au convins, sunt sigur ca imaginile o vor face asa ca va invit sa vizualizati galeria sau postarile de pe blog si sa gustati putin din fericirea si emotia celor care s-au lasat pe mana mea !

Alegeti acum servicii foto de calitate, alegeti un fotograf profesionist !